Home » Webshops & websites » Webshop & website ontwikkeling

Wil je een webshop beginnen en ben je op zoek naar een bedrijf die jouw nieuwe website of webshop kan bouwen? Zoek dan niet verder, je hebt de geschikte partner gevonden!

Met onze jarenlange ervaring kunnen wij jouw digitale visitekaartje vormgeven en bouwen. We bouwen bijna al onze websites en webshops in WordPress. WordPress is een van de meest gebruikte content management systemen ter wereld, is volledig Nederlands én zeer gebruiksvriendelijk. Simpele aanpassingen op de website, zoals het veranderen van een afbeeldingen of teksten kun je dus gewoon zelf uitvoeren!

Wat kost een website of webshop op maat laten maken?

Wij communiceren geen vanaf prijzen. Simpelweg omdat elke website uniek is en daarom een ander prijskaartje heeft. We willen klanten niet misleiden met een mooie vanafprijs die uiteindelijk veel hoger uitvalt. Op basis van een persoonlijk gesprek met jou maken wij een passende offerte.

Hou wel rekening met enkele standaardposten die sowieso jaarlijks terugkomen zoals de kosten van een domeinnaam, hosting en onderhoud, een SSL certificaat en plugins.

Wens je de factuur in maandelijkse termijnen te betalen? In overleg is dit mogelijk! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op, dan kijken we samen naar wat er mogelijk is!

Webshops & websites - Webshop ontwikkeling

Meer weten over ?

Plan geheel vrijblijvend een afspraak in om te sparren over met ons. Online, of onder het genot van een kop koffie.

Neem contact op Cases

Jeroen Klomp
Developer & E-Business Consultant

Mail Jeroen Bel Jeroen LinkedIn
Jeroen Klomp