Home » Marketing » Customer Loyalty

De producten die jij in je assortiment hebt, zijn zeer waarschijnlijk ook bij je concurrenten te koop. Soms misschien wel voor een lagere prijs. Hoe zorg je nou dat een klant een loyale klant wordt en keer op keer bij jou terug komt? Met de juiste beloningen komen je klanten terug en verhoog jij je omzet.

Piggy, hét loyaliteitsplatform van Nederland
Er zijn verschillende customer loyalty programma’s die je in kunt zetten. Wij werken samen met Piggy. Met het alles-in-één platform van Piggy versterk je loyaliteit bij je klanten en automatiseer je elke stap. Van spaarprogramma’s tot branded cadeaukaarten en slimme e-mailmarketing. Met de Piggy App kunnen klanten bij elke deelnemende onderneming sparen. Dankzij dit spaargemak doen wel 4x meer mensen mee. En met de ruim 3 miljoen Piggy gebruikers krijgt je spaarprogramma een vliegende start. 

Ook jij kunt Piggy inzetten om je loyale klanten te belonen. Laat je klanten sparen voor korting op de volgende bestelling, vouchers, exclusieve cadeaus of unieke Piggy Deals.

Met slimme e-mailcampagnes kun je heel gericht nieuwsbrieven versturen met content die gericht is op een specifieke doelgroep.

Leer je klanten nog beter kennen
Op basis van het koop- en spaargedrag leer je je klanten nog beter kennen en krijg je inzicht in het succes van het spaarprogramma. Denk daarbij aan verzamelde spaarpunten, omzet en verzilveringen. Maar ontdek ook wie je meest trouwe klanten zijn en hoe je beloningen nog beter kunt personaliseren. En stuur iemand extra spaarpunten als hij of zij jarig is! 

Hoe werkt Piggy?
Punten sparen doen jouw klanten gemakkelijk bij al je verkooppunten, zowel in-store als online. Klanten scannen hun pas of app via een tablet op je toonbank, op je mobiel of in je webshop.

Voor iedere euro die klanten uitgeven in je winkel of webshop ontvangen ze een Piggy punt. Je bepaalt zelf hoeveel een punt waard is. Stel beloningen in en laat je klanten de gespaarde punten verzilveren.

Meer weten over ?

Plan geheel vrijblijvend een afspraak in om te sparren over met ons. Online, of onder het genot van een kop koffie.

Neem contact op Cases

Jeroen Klomp
Developer & E-Business Consultant

Mail Jeroen Bel Jeroen LinkedIn
Jeroen Klomp