Home » Marketing » Conversie optimalisatie

Ben jij klaar om jouw omzet te verdubbelen? Mooi! Samen stellen we een plan op om jouw conversieratio een boost te geven! Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Klaar om te knallen?

Je investeert duizenden euro’s in het genereren van meer verkeer, maar het betaalt zich niet tot nauwelijks terug? Grote kans dat jouw bezoekers vast lopen of niet overtuigd worden.

Tijd om aan de slag te gaan! Waar gaat het mis en waarom? Aan de hand van hypotheses kunnen we actiepunten gaan opstellen. Vervolgens testen we onze actiepunten en analyseren we de resultaten.

Klaar om vanaf morgen te knallen? Neem dan snel contact met ons op.

Waarom starten met conversie optimalisatie

Omzetgroei
Bij veel bedrijven heeft een conversie een commercieel doeleinde; zoals de verkoop van een product. Wanneer je deze relatief vaker behaald zal jouw omzet groeien.

Verbeterde klantervaring
Klanten die er niet uit komen op jouw website, ervaren dit niet positief. Conversie optimalisatie draagt daarmee bij aan een positieve klantervaring.

Identificatie doelgroep
Door bezig te zijn met conversie optimalisatie leer je meer over jouw klanten. De kennis die je opdoet kan zowel online als offline worden toegepast!

Organisch beter gevonden
Doordat je bezig bent het met het relevanter maken van een pagina omtrent een onderwerp zul je ook beter gevonden worden op dit onderwerp.

Wat is conversie optimalisatie?

Conversie optimalisatie omvat alle activiteiten die er voor zorgen dat de conversieratio stijgt. De conversieratio geeft de verhouding weer tussen het aantal bezoekers en het aantal bezoekers dat een gewenste actie heeft uitgevoerd.

Hoe gaan wij te werk?

Allereerst gaan we in gesprek om te achterhalen waar we het snelst winst kunnen boeken. Vervolgens stellen wij hypotheses, die we zullen testen aan de hand van een a/b test. Bij een positief resultaat zal de test worden doorgevoerd!

Wat kost conversie optimalisatie?

Wij willen online marketing graag toegankelijk maken voor iedereen. Daarom gaan wij graag in gesprek met u. Op basis van uw wensen en budget stippelen wij een strategie, werkwijze en budget uit.

Marketing - Conversie optimalisatie

Meer weten over ?

Plan geheel vrijblijvend een afspraak in om te sparren over met ons. Online, of onder het genot van een kop koffie.

Neem contact op Cases

Joost Ogink
Online Marketing

Mail Joost Bel Joost LinkedIn
Joost Ogink