Home » Marketing » Social media

Social media is niet meer weg te denken. Wereldwijd gebruiken meer dan 4 miljard mensen maandelijks social media. Dat hier enorm veel kansen liggen, spreekt voor zich. 

Kanalen
Moet je als bedrijf op ieder social media kanaal actief zijn? Absoluut niet. Wij helpen jouw bedrijf bij het kiezen van de juiste kanalen. Het kiezen van deze kanalen doen we door te kijken waar jouw doelgroep actief is. 

Strategie
Na het kiezen van de kanalen bedenken we een strategie die past bij jouw social media doelstellingen. Is het doel om een community op te bouwen? Dan gaan we aan de slag met content die de potentiële klant interessant vindt. Is het doel om meer websitebezoekers te genereren? Dan zetten we een advertentiecampagne op welke potentiële klanten naar de website leidt. Wat het doel ook is, wij bedenken voor jouw bedrijf een passende strategie.

Advertising
Adverteren op social media zal in de strategie niet ontbreken. Door onze ervaring op het gebied van social media advertising, zijn wij zeer goed in staat om de doelgroep van jouw bedrijf op de juiste manier te bereiken. 

Meten
Tijdens en na advertentiecampagnes wordt er gemeten wat de resultaten zijn; hoeveel mensen worden bereikt, hoeveel mensen klikken op de advertentie of hoeveel nieuwe volgers. Deze resultaten komen in een overzichtelijk dashboard.

Optimalisatie
We gaan aan de slag met de gegevens uit het dashboard. Minimale aanpassingen in bijvoorbeeld de doelgroep kunnen een groot verschil maken in het aantal bereikte personen en het aantal personen dat op de advertentie klikt. Door de advertentie te optimaliseren gaan we voor het hoogst haalbare resultaat! 

Marketing - Social Media

Meer weten over ?

Plan geheel vrijblijvend een afspraak in om te sparren over met ons. Online, of onder het genot van een kop koffie.

Neem contact op Cases

Giel Plant
Digital Strategy Consultant

Mail Giel Bel Giel LinkedIn
Giel Plant