Home » Webshops & websites

Ben je op zoek naar een bedrijf die jouw nieuwe website kan bouwen? Zoek dan niet verder, je hebt de geschikte partner gevonden!

Met onze jarenlange ervaring kunnen wij jouw digitale visitekaartje vormgeven en bouwen. Wij bouwen vrijwel alle websites en webshops in WordPress en WooCommerce. Waarom? WordPress is een de meest gebruikte content management systemen (CMS) ter wereld, is volledig Nederlands en zeer gebruiksvriendelijk. Simpele aanpassingen, zoals het veranderen van een afbeelding of een tekst, kun je gewoon zelf doen!

Ook kunnen wij jouw webshop koppelen aan marktplaatsen, boekhoudsystemen en warehouse management software om zoveel mogelijk processen te automatiseren, zodat jij je tijd ergens anders in kunt steken.

Webshop & website ontwikkeling

Wil je een webshop beginnen en ben je op zoek naar een bedrijf die jouw nieuwe website of webshop kan bouwen? Zoek dan niet verder, je hebt de geschikte partner gevonden!

Meer over webshop & website ontwikkeling
Webshops & websites - Webshop ontwikkeling

Website optimalisatie

Als je denkt dat je rustig achterover kunt leunen als je website klaar is, dan heb je het helaas mis. Periodiek nieuwe content toevoegen is gewenst, maar waarschijnlijk kan jouw website of webshop ook wel geoptimaliseerd worden. Zowel op het gebied van SEO als van snelheid en gebruiksvriendelijkheid.

Meer over website optimalisatie
Webshops & websites - Website optimalisatie

Koppelingen

Bij jouw webshop is het belangrijk dat alle informatie up-to-date is. Met name de verkoopprijzen, eventuele aanbiedingen en natuurlijk de voorraad die je in jouw magazijn hebt liggen. Door de opkomst van API’s is het voor developers heel eenvoudig geworden om de webshop of website te laten communiceren met externe partijen en platformen.

Meer over koppelingen
Webshops & websites - Koppelingen

Hosting & onderhoud

Jouw website moet altijd bereikbaar zijn, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Daarom werken wij samen met de beste en een van de grootste hostingproviders van Nederland, YourHosting. Wij kiezen samen met hen de beste server voor jouw situatie.

Meer over hosting & onderhoud
Webshops & websites - Hosting & onderhoud

Meer weten over ?

Plan geheel vrijblijvend een afspraak in om te sparren over met ons. Online, of onder het genot van een kop koffie.

Neem contact op Cases

Jeroen Klomp
Developer & E-Business Consultant

Mail Jeroen Bel Jeroen LinkedIn
Jeroen Klomp