Home » Webshops & websites » Hosting & onderhoud

Jouw website moet altijd bereikbaar zijn, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Daarom werken wij samen met de beste én een van de grootste hostingproviders van Nederland, YourHosting. Wij kiezen samen met hen de beste server voor jouw situatie.

Ligt jouw website er dan echt nooit uit? Uiteraard kunnen we dat niet garanderen. De zogenaamde uptime van een server is nooit 100%. Dit kan verschillende oorzaken hebben:

  • Jouw website ontvangt te veel verkeer;
  • Er is sprake van een DDos aanval op de server;
  • Hackers proberen in te breken op jouw website;

Om dit te voorkomen monitoren wij samen met onze hostingprovider al onze servers. En in geval van een storing lossen zij dit zo snel mogelijk op. Soms duurt dit een aantal seconden en merk je het zelf niet eens, maar helaas duurt het ook wel eens langer.

Om dit soort aanvallen te voorkomen dienen de servers goed onderhouden te worden. Dit doen wij door de servers periodiek te updaten, maar ook door de gebruikte software te updaten. Dit zijn dan met name updates voor WordPress en de bijbehorende plugins.

Voor dit periodieke onderhoud kun je een onderhoudscontract bij ons afnemen. Wij zorgen er dan voor dat jouw website altijd beschikt over de meest recente beveiligingsupdates waarmee het risico van een storing verkleind wordt.

Webshops & websites - Hosting & onderhoud

Meer weten over ?

Plan geheel vrijblijvend een afspraak in om te sparren over met ons. Online, of onder het genot van een kop koffie.

Neem contact op Cases

Jeroen Klomp
Developer & E-Business Consultant

Mail Jeroen Bel Jeroen LinkedIn
Jeroen Klomp