Home » Marketing » Marktplaatsen

Door jouw productcatalogus aan online marktplaatsen te koppelen wordt het bereik en zichtbaarheid van jouw bedrijf enorm uitgebreid. Marktplaatsen zoals Bol.com en Amazon hebben miljoenen bezoekers die op zoek zijn naar jouw producten.

Boost jouw verkopen

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jouw business? Wij zorgen er voor dat jouw producten automatisch op alle marktplaatsen verschijnen en zorgen ervoor dat alle orders worden teruggekoppeld naar jouw CMS. Met andere woorden; wij zorgen voor een vliegende start!

Configuratie & beheer

De systemen van de verschillende marktplaatsen zijn zo simpel als het versturen van een e-mail. Mocht je alle productgegevens goed op orde hebben, kunnen we met een week up and running zijn!

Wat kost het inrichten van verschillende marktplaatsen?

Afgezien van de kosten om jouw account in te laten richten betaal je bij online marktplaatsen vaak per verkoop. De afdracht verschilt per productcategorie. Het voordeel van dit business model is dat je altijd kunt doorrekenen wat je verdient aan een verkoop.

Welke marktplaatsen zijn beschikbaar?

Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om jouw producten te promoten op Europa’s grootste platformen. In Nederland zijn enkele grote platformen aangesloten zoals Beslist.nl, Bol.com, Ebay, FonQ, Marktplaats, Miinto, Amazon en VidaXL. Klaar om jouw omzet te boosten?

Marketing - Marktplaatsen

Meer weten over ?

Plan geheel vrijblijvend een afspraak in om te sparren over met ons. Online, of onder het genot van een kop koffie.

Neem contact op Cases

Jeroen Klomp
Developer & E-Business Consultant

Mail Jeroen Bel Jeroen LinkedIn
Jeroen Klomp