Home » Testen

Testen. Vaak is het een ondergeschoven kindje in het ontwikkelproces. Maar is testen niet een essentieel onderdeel in het hele proces? Volgens ons wel. Je kunt de leukste features bedenken voor je webshop of applicatie, maar als het niet werkt sla je aardig de plank mis. Iets wat voor een developer logisch lijkt, kan voor een eindgebruiker een onwerkbare situatie opleveren. En de eindgebruiker is nu juist degene die het moet gebruiken.

Testen gebeurt in stadia van projecten. Ten eerst bij de implementatie en livegang van een nieuw platform, waarbij tussentijds testen vaak ook al de voorkeur geniet. Ten tweede bij updates van het platform. Ieder platform kent periodieke update die leiden tot meer veiligheid en functionaliteit. Ten derde bij verbetertrajecten. Bij de laatste zal er vaak op deelgebieden getest moeten worden, veelal echter zal het hele platform weer getest dienen te worden.

SYcommerce werpt een frisse blik op nieuwe features in jouw webapplicatie, zowel op het gebied van UX als end-to-end testing. SYcommerce is in staat om vanuit het hoofd van de eindgebruiker naar de oplossing te kijken. Los van beperkingen van het platform en los van de goede bedoelingen van de developer.

UX testing

Iedere leverancier van een eCommerce platform zal beweren dat zijn oplossing de meest gebruikersvriendelijke is die je kunt bedenken. Is dat ook zo?

Meer over UX testing
Testen - UX testing

End-to-end testing

Alles staat klaar. Alle systemen zijn met elkaar geconnect, koppelingen zijn gemaakt en dan? Werkt het ook? De development partij dit laten testen voelt vaak toch als de slager die zijn eigen vlees keurt.

Meer over end-to-end-testing
Testen - End-to-end testing

Meer weten over ?

Plan geheel vrijblijvend een afspraak in om te sparren over met ons. Online, of onder het genot van een kop koffie.

Neem contact op Cases

Jerry van Leeuwen
Digital Strategy Consultant

Mail Jerry Bel Jerry LinkedIn
Jerry van Leeuwen