Home » Online Consultancy

SYcommerce is, als voormalig spin-off van de Vrije Universiteit Amsterdam, perfect in staat om een succesvolle visie op uw online business te formuleren en tot uitvoering te brengen. Dit doen wij met behulp van onze mensen, diensten en meer dan 20 jaar kennis en ervaring binnen het B2B- en B2C speelveld. Inzichten koppelen aan kennis en actie is hoe wij werken. Dit zal resulteren in de meest geoptimaliseerde strategie. Wij maken online groei mogelijk.

Van fabrikant, groothandel tot retailer – wij begrijpen uw uitdagingen in een steeds sneller veranderende wereld.

Online strategie

Online ontwikkelingen gaan razendsnel en een online strategie is een onmisbare stap om deze ontwikkelingen het hoofd te bieden.

Meer over online strategie
Online Consultancy - online strategie

Partnerkeuze

Online strategie is bepaald en de invulling van het platform is uitgewerkt. Het wordt tijd om een partner te kiezen die gaat helpen bij de daadwerkelijke implementatie van het eCommerce platform of bij onderdelen daarvan.

Meer over partnerkeuze
Online Consultancy - partnerkeuze

Platformkeuze

Een platform keuze die past bij de online strategie? Hoe nu verder? Ook daar kan SYcommerce met een onafhankelijke blik behulpzaam bij zijn.

Meer over platformkeuze
Online Consultancy - platformkeuze

Implementatiebegeleiding

De partner is gekozen, het platform gaat ontwikkeld worden, maar hoe leidt je dit nu in goede banen? In veel gevallen is het dan verstandig om tussen het bedrijf en de partner een onafhankelijke project manager te plaatsen die hierin ondersteunt.

Meer over implementatiebegeleiding
Online Consultancy - implementatiebegeleiding

Meer weten over ?

Plan geheel vrijblijvend een afspraak in om te sparren over met ons. Online, of onder het genot van een kop koffie.

Neem contact op Cases

Jerry van Leeuwen
Digital Strategy Consultant

Mail Jerry Bel Jerry LinkedIn
Jerry van Leeuwen