Home » Marketing

Volgens de traditionele definitie heeft Marketing betrekking op alle activiteiten die een bedrijf uitvoert om de verkoop van producten of diensten te bevorderen. In de kern klopt deze definitie nog steeds. SYcommerce zal met gebruik van de nieuwste marketing technieken de verkoop van je producten en diensten stimuleren. Conversie optimalisatie, SEO, SEA, dashboarding, socials en marktplaatsen zijn expertises waar wij van SYcommerce wel raad mee weten. Een gedegen behoefteanalyse en statistische kennis en inzicht in gedrag van website- en webshopgebruikers vormen het fundament van deze expertise. Maak een afspraak met ons en we hopen ons enthousiasme met je te kunnen delen.

Conversie optimalisatie

Ben jij klaar om jouw omzet te verdubbelen? Mooi! Samen stellen we een plan op om jouw conversieratio een boost te geven! Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Meer over conversie optimalisatie
Marketing - Conversie optimalisatie

Dashboarding

Door middel van interactieve dashboards en rapporten eenvoudiger de juiste beslissingen maken!

Meer over dashboarding
Marketing - Dashboarding

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Bij ons ontvang je een strategie op basis van jouw wensen en budget. Daarmee maken we het voor iedereen mogelijk te starten met SEO! Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag een gratis check aan.

Meer over zoekmachine optimalisatie (SEO)
Marketing - SEO

Adverteren

Hulp nodig bij het adverteren in de zoekmachines of op social media? Wij gaan graag met jou in gesprek om jouw product en doelstellingen te bespreken. Ben jij klaar om jouw omzet te verdubbelen?

Meer over adverteren
Marketing - Adverteren

Social media

Social media is niet meer weg te denken. Wereldwijd gebruiken meer dan 4 miljard mensen maandelijks social media. Dat hier enorm veel kansen liggen, spreekt voor zich.

Meer over social media
Marketing - Social Media

Customer Loyalty

De producten die jij in je assortiment hebt, zijn zeer waarschijnlijk ook bij je concurrenten te koop. Soms misschien wel voor een lagere prijs. Hoe zorg je nou dat een klant een loyale klant wordt en keer op keer bij jou terug komt? Met de juiste beloningen komen je klanten terug en verhoog jij je omzet.

Meer over Customer Loyalty

Marktplaatsen

Door jouw productcatalogus aan online marktplaatsen te koppelen wordt het bereik en zichtbaarheid van jouw bedrijf enorm uitgebreid. Marktplaatsen zoals Bol.com en Amazon hebben miljoenen bezoekers die op zoek zijn naar jouw producten.

Meer over marktplaatsen
Marketing - Marktplaatsen

Meer weten over ?

Plan geheel vrijblijvend een afspraak in om te sparren over met ons. Online, of onder het genot van een kop koffie.

Neem contact op Cases

Joost Ogink
Online Marketing

Mail Joost Bel Joost LinkedIn
Joost Ogink