Facebook Messenger

Messenger is een chat-app ontwikkeld door Facebook. De app is gratis te downloaden in de Google Play Store en de App Store (iOS). Daarnaast is het ook mogelijk om Messenger te gebruiken op je desktop of laptop. Hiervoor dien je in je webbrowser naar de site van Facebook te gaan of naar de site van Messenger. Op beide websites log je in met je Facebook account.

Facebook koppeling

Messenger wordt gekoppeld aan je persoonlijke Facebook profiel, op die manier heb je de mogelijkheid om te chatten met de mensen met wie je bevriend bent op Facebook. Waar het in het begin van Messenger alleen mogelijk was om berichten, foto's en video's te sturen, is het tegenwoordig ook mogelijk om te (video-)bellen via messenger.

Giel Plant