Industry Leader in Digital Business

Stichting Leefwijzer heeft een nieuwe website

Leefwijzer logoDe afgelopen maanden ontwikkelde SYcommerce een gloednieuwe huisstijl voor Stichting Leefwijzer. Een fris nieuw logo en een volledige nieuw design zorgen er voor dat de Stichting Leefwijzer haar leden met frisse energie kan ontvangen. Ook is het systeem helemaal vernieuwd en opgeschoond. 

Op de nieuwe website vind je naast het laatste nieuws ook blogs van diverse vrijwilligers en een recensie hoek waarin boeken, maar ook horeca, uitstapjes en films & video’s worden besproken. Als lid van Leefwijzer kun je reageren op alle berichten en de Stichting daagt je dan ook graag uit om mee te discussiëren over onderwerpen als mantelzorg, politiek en meer.

Wat is Stichting Leefwijzer?

Leefwijzer is de grootste internet community over het leven met een handicap of chronische ziekte in Nederland en België. De meest uiteenlopende onderwerpen komen voor in het dagelijkse nieuws, via forumberichten en in blogs geschreven door en voor gehandicapten en chronisch zieken. (Bron: Leefwijzer.nl)

Stichting Leefwijzer is sinds 2013 een Stichting. Jeroen Stok (webbouwer en kunstenaar) en Jerry van Leeuwen (eigenaar SYcommerce.com in Arnhem) zijn als directie nauw betrokken bij de Stichting. Leefwijzer bestaat echter al veel langer. Het platform zag het levenslicht al in 1999!

Leefwijzer is vernieuwd!

Meer weten?

Wil je meer weten over Leefwijzer in samenwerking met SYcommerce, klik hier. Benieuwd naar de diensten van SYcommerce en wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op of kijk bij onze diensten.