Industry Leader in Digital Business

SYcommerce is CAS CRM partner

CAS Certified PartnerZowel in kleine als in grote bedrijven is de klantrelatie ontzettend belangrijk; naast een prettige eerste ontmoeting wordt er altijd gewerkt aan een langdurige klantrelatie. Ieder bedrijf heeft daarbij zijn eigen specifieke wensen. Meer service bieden of mobiel werken met uw klantdata bijvoorbeeld. Wij denken graag met u mee en bieden CRM* software die aansluit op meerdere branches. CAS CRM is marktleider voor het MKB in Duitsland en het biedt innovatieve CRM-oplossingen die zijn toegesneden op de behoeften van het midden- en kleinbedrijf. Niet voor niets is SYcommerce CAS CRM partner!

Waarom een CAS CRM-oplossing?

Door jarenlange ervaringen en duizenden klantprojecten voldoet het CAS CRM aan alle bijzondere wensen en eisen van kleine en middelgrote ondernemingen. Invoering van CRM kan eenvoudig en in zeer korte tijd. Het kan daarnaast volledige aangepast worden aan uw eisen; u weet immers zelf het beste wat u nodig hebt. Als lokale partners kunnen wij helpen de software op maat maken.

Jerry Van Leeuwen“Ik ben ervan overtuigd dat we onze klanten met behulp van CAS CRM nog meer toegevoegde waarde kunnen bieden. Niet alleen is CAS CRM zeer betaalbare CRM-software, daarnaast is het ook nog eens een oerdegelijk, zeer volledig en klantvriendelijk product dat al jaren marktleider is op de toch indrukwekkende Duitse MKB-markt.”

zegt Jerry van Leeuwen over dit nieuwe partnership.

 

* CRM (officieel Customer Relationship Management maar ook wel bekend als ‘klantrelatiebeheer’ en soms ‘relatiemarketing ‘) is een methode waarmee je klantcontact en langdurige klantrelaties optimaliseert door iedere klant binnen zijn of haar unieke wensen te bedienen.

 

Related Posts