Industry Leader in Digital Business
Mark Roex
Omnichannel E-business expert
Waarom Doe Ik Wat Ik Doe
1

Het creëren van toegevoegde waarde voor de klant en hiermee daadwerkelijk groei voor de organisatie realiseren is wat mij drijft.

Ervaring Die Ik Meeneem
1

Ik ben de afgelopen 13 jaar werkzaam geweest in snel veranderende hectische retaillandschappen. Hier heb ik met veel verschillende systemen en in verschillende rollen E-business definitief een plek in organisaties gegeven.

Mijn Andere Passies
1

Fietsen is mijn grootste passie. Als fervent (wedstrijd)wielrenner op de weg en in het veld werk ik graag aan mijn conditie en gezondheid. Daarnaast spendeer ik graag zoveel mogelijk tijd met familie en vrienden.

Mijn expertise
1

Mijn doel is het op orde krijgen van de digitale strategie en executie hiervan voor uw organisatie. Zorgen dat deze écht waarde toevoegt voor uw klant en uw organisatie flexibeler maakt. Op deze manier kan uw bedrijf sneller groeien.
Door mijn ervaring ben ik voldoende onderlegd om deze strategie samen met u neer te zetten. Hier houdt het voor mij echter niet op. De vertaling van de strategie naar een concreet programma, het uitvoeren hiervan, eventueel met het opzetten en uitbouwen van de teams in uw organisatie is iets wat ik meerdere malen succesvol gedaan heb.

e-Commerce
Omnichannel
Product Ownership
Digital Marketing
Omnichannel ordermanagement

Het (door)ontwikkelen en implementeren van een omnichannel ordermanagement systeem is een van mijn specialiteiten. In de fashionretail heb ik jarenlang gewerkt aan een zo optimaal mogelijk fulfilment van orders in een landschap met meerdere magazijnen en winkels en kanalen. Ondersteund door data is het mogelijk om artikelen te laten waar ze horen en weg te halen waar ze niet horen. Aangezien de retourstroom in fashion aanzienlijk is gebruikte ik deze hier ook voor.

Recente projecten
1
Klanten waar ik mee gewerkt heb
1

Neem contact met ons op

1
+31(0)85 303 5838
info@sycommerce.com
1

    Laat een reactie achter