Industry Leader in Digital Business

Over ons

Digital Strategy Consultant
Jerry van Leeuwen

Digital Strategy consultant gespecialiseerd in de B2B-sector, onderzoeker, docent (Vrije Universiteit), en eigenaar van SYcommerce.  Jerry is gespecialiseerd in online strategie, klantervaring en customer journeys op het gebied van B2B. Ook is hij de aanjager van digitale veranderingen binnen organisaties waarbij hij bij voorkeur start op directieniveau. Belangrijkste focus: strategische digitale verandering en het begeleiden van eCommerce platform- en eCommerce partnerkeuzes (RFI’s, RFP’s en RFQ’s).

Like air and drinking water, being digital will be noticed only by its absence, not its presence.”

Nicholas Negroponte, MIT

B2B Strategie & Marketing Specialist
Jeroen van Mierle

Jeroen is expert op het gebied Onmichannel Klantervaringen met een focus op Business to Business. Vanuit een intensieve samenwerking met uw organisatie kan hij een klantreis (journey) opzetten en daarvoor de juiste strategie & technologie selecteren. B2B organisaties helpen bij het bouwen en uitbreiden van een solide en winstgevend klantgericht E-commerce platform. Realistisch en hands-on met een focus op efficiëntie, ROI en marge.

“The secret of change is to focus all of your energy, not on fighting the old, but on building the new.”

Socrates

Onze aanpak
1
Hoe we werken?

Research

We bepalen uw digitale strategie, ondersteund door aanvullend onderzoek via onze digitale scan & enquête-aanpak en aangevuld met onze grote praktijkervaring.

Advies & ondersteuning

Tastbaar en gericht advies dat u ondersteunt om uw digitale strategie te bereiken.

Implementatie

We begeleiden u door het hele proces. Van begin tot eind, ter ondersteuning van uw digitale strategie-implementatie tot digitale effectieve operaties.

Kom in contact met ons
Onze Professionals
Bekijk ons team
E-mail ons
info@sycommerce.com
Bel ons
+31(0)85 303 5838