Industry Leader in Digital Business
Jerry van Leeuwen
B2B Strategie Consultant
Waarom doe ik wat ik doe
1

Nieuwsgierigheid is mijn drijfveer, online innovatie mijn passie en het optimaliseren van online processen mijn doel! 

Ervaring die ik meeneem
1

Begeleiding van talloze online strategische trajecten is belangrijke ervaring, maar zelf ook met een groeiende online webwinkel ondernemen en onderwijzen op een universiteit op dit vakgebied is wat mij betreft een belangrijke plus die ik voor klanten meeneem!

Mijn andere passies
1

Naast mijn passie voor innovatie en online ondernemen, heb ik veel plezier in lezen, geschiedenis, tennissen, voetballen, roofvissen, wandelen en lekker in de tuin bezig zijn.

Mijn kennis
1
De basis is gedegen inhoudelijke kennis

Jarenlange ervaring, maar ook praktisch en wetenschappelijk onderzoek over Digital Commerce-onderwerpen hebben mijn inhoudelijke kennis verdiept en gebracht op een niveau waarmee ik de klanten van SYcommerce optimaal van dienst kan zijn. Dit betekent dat ik altijd gericht zal zijn op het ontwikkelen van een doordachte online strategie, waarbij nadrukkelijk de klant van de klant in het oog wordt gehouden en het doel altijd is om online processen te optimaliseren. Online groei en winstoptimalisatie staan hierbij voorop!

Online Marketing
Verandermanagement
Online Business
Online Strategie
Digitale Strategie Workshop

Heeft uw organisatie al een goede online strategie? Of is uw online strategie toe aan een verversing? Ga aan de slag met een Digitale Strategie workshop van SYcommerce en u zult zien dat organisatieverandering en een nieuwe online strategie hand in hand kunnen gaan.

Recente Projecten
1
Wat mensen over mij zeggen
1
Roel van Alebeek
Roel van Alebeek

Jerry combineert het enthousiasme van een visionair met de wetenschappelijke onderbouwing vanuit zijn universitaire docentschap. Dit leidt tot het streven naar meer professionaliteit en bewustwording bij bedrijven als ze de noodzakelijke investering in een betere online strategie en technische ondersteuning willen starten. Die drive spreekt me aan in het werken met Jerry, omdat we samen geloven in dezelfde kwaliteit en professionaliteit. Samen hebben we al een aantal klanten verder geholpen en hopelijk komen er daar de komende jaren nog een aantal bij.

Christiaan Takkenberg

I’ve worked with Jerry during my studies and at ScanYours. Jerry is one of the most intelligent en energizing entrepreneurs I have met in my professional life. His energy is contagious and his critical way of thinking keeps everyone who works with him sharp and stimulates creativity and innovation. I admire Jerry’s optimism and ability to change situations around. Jerry is not afraid to challenge accepted beliefs and stimulates change and innovation in almost every project he leads, always focused on delivering (commercial) results.

Rene Bruijne
René Bruijne

Jerry is a great intelligent entrepreneur, and last but certainly not least a business friend. His endless energy and intellect are contagious, which turn every meeting with him in an event. I would highly recommend Jerry to anyone seeking support in E-Commerce, E-Strategy, Entrepreneurship, or any combination of these topics.

Klanten waar ik mee gewerkt heb
1

Neem contact op
1
+31(0)85 303 5838
info@sycommerce.com
Laten we linken!
1