Industry Leader in Digital Business
Jeroen van Mierle
B2B Omnichannel Expert
Waarom Doe Ik Wat Ik Doe
1

Energie krijg ik van het samen bereiken van kleine successen die de aanzet geven tot grotere successen en welke zichtbaar zijn voor de hele organisatie.

Ervaring Die Ik Meeneem
1

In de afgelopen 15 jaar heb ik veel Omnichannel ervaring opgedaan in diverse branches met diverse leveranciers en oplossingen met een focus op e-commerce.

Mijn Andere Passies
1

Naast mijn werk ben ik veel op de fiets te vinden, verdiep ik mijzelf in mensen en breng ik graag de tijd door met mijn gezin.

Mijn Expertise
1
Realistisch en hands-on met een focus op mensen, efficiëntie, ROI en omzet.
Mijn (werk) doel: organisaties helpen een duurzame en wendbare solide en winstgevende, klantgerichte organisatie te bouwen met de juiste mensen, tools en marktvisie. Realistisch en hands-on met een focus op mensen, efficiëntie, ROI en omzet.
Het begrijpen van de klant is de sleutel voor het leveren van een klantgerichte, geïntegreerde klantbeleving over alle kanalen. Ik gebruik personas- en klantreis methodieken om de klant te begrijpen en deze te vertalen naar IT- en bedrijfs vereisten.
Marketing
E-commerce
Strategie
Product Ownership
Omnichannel B2B

Het overbruggen van de kloof tussen IT en Business is wat ik het beste kan. Ik geloof erin om de klant constant te betrekken bij het bouwen en uitvoeren van de strategie en deze visie te vertalen naar de organisatie. Mensen bewust maken van het ‘waarom’ resulteert vaak in een verbeterde klantreis. Het wordt vaak niet begrepen dat het de klant is die dicteert hoe een organisatie zich moet gedragen en niet andersom.

Recente Projecten 
Wat mensen over mij zeggen
1
rick-maresch
Rick Maresch
Adwise - Your Digital Brain
Digital Experience Consultant

Ik heb met Jeroen samengewerkt bij een gezamenlijke opdrachtgever en daarnaast zijn we elkaar als concullega’s regelmatig tegengekomen. Hij is professioneel, vakkundig, in staat om ‘in a split second’ te schakelen van holistisch naar detail en is bedreven in stakeholder management. De combinatie van strateeg, hands-on mentaliteit en ‘the man with a plan’, maken dat Jeroen de perfecte persoon is om in huis te halen als je succesvol wilt worden én blijven op gebied van e-commerce.

chantal peters
Chantal Peters
EKI B.V.
Communicatie Specialist, Ondernemer

Jeroen is naar mijn mening 1 van de beste specialisten van ditmoment, in zijn vakgebied. Eager, vernieuwend, eerlijk en vooraleen sociaal en loyaal mens. Een toevoeging voor iedere organisatie. Jeroen maakt het verschil!

Klanten waar ik mee gewerkt heb
1

Neem contact met ons op

1
+31(0)85 303 5838
info@sycommerce.com
1