Industry Leader in Digital Business

Leefwijzer.nl vandaag officieel gelanceerd!

Leefwijzer logoVandaag presenteert Stichting Leefwijzer officieel haar nieuwe platform. Na een flinke technische opknapbeurt en met een fris nieuw uiterlijk is Leefwijzer.nl helemaal klaar voor 2014. Met een persbericht en een leuke actie voor de leden viert de Stichting vandaag haar feestje. 

Leefwijzer is de grootste online community voor mensen met een handicap of chronische ziekte in Nederland en België. Al ruim tien jaar is dit platform er voor hen die lief en leed willen delen met gelijkgestemden. Na een flinke technische opknapbeurt en met een fris nieuw uiterlijk, mogelijk gemaakt door SYcommerce.com, is Leefwijzer.nl helemaal klaar voor 2014.

De ruim 6.000 Leefwijzer leden blijven via de community op de hoogte van alle ontwikkelingen in bijvoorbeeld de zorg en het onderwijs. De redactie van Leefwijzer bestaat uit professionals – o.a. van SYcommerce.com – en vrijwilligers die dagelijks al het relevante nieuws delen. Ook zijn er de zeer persoonlijke verhalen van diverse bloggers, die discussies en emoties oproepen. Leefwijzer is er kortom voor iedereen die zich betrokken voelt bij de 5,3 miljoen chronisch zieken en de ruim 1 miljoen Nederlanders met een lichamelijk, verstandelijke of psychische beperking.

Over de Stichting

Sinds 2013 is Leefwijzer een stichting. De vernieuwing van Leefwijzer is mede mogelijk gemaakt door de CG-Raad en het Revalidatiefonds. Door middel van nieuwsberichten, blogs en het forum worden ervaringen en meningen gedeeld. Bijzonder is de recensie hoek in onze website. Boeken, horeca, uitstapjes en video’s/films worden maandelijks gerecenseerd. SYcommerce is nauw betrokken bij de stichting doordat Jerry van Leeuwen onderdeel is van de directie van Leefwijzer. Bekijk hier wat SYcommerce voor Leefwijzer.nl deed en doet.

Laat een reactie achter