Industry Leader in Digital Business

Is User Experience de Holy Grail voor commercieel succes?

Winkelervaringen moeten inspireren, persoonlijk zijn en de juiste context bieden. Biedt een e-commerce platform als Intershop de juiste capaciteiten hiervoor? Of is er meer nodig? Intershop organiseert ronde tafel sessies voor onder andere dit onderwerp. Jerry van Leeuwen zit namens SYcommerce deze sessie voor en geeft inhoudelijke input aan de discussie. Daarnaast geeft SYcommerce gratis quickscan-analyses van de webshops van de deelnemers, met objectieve aanbevelingen rond usability en functionaliteit.

Intershop Roadtrip 2016
Dinsdag 11 oktober 2016, Spoorwegmuseum, Utrecht

Amsterdam, 13 september 2016 – Intershop Communications AG organiseert op dinsdag 11 oktober samen met haar Business Partners de Intershop Roadtrip 2016 in het Spoorwegmuseum te Utrecht. Tijdens dit evenement, dat is gericht op e-Commerce, IT-, Sales- en Marketing management van snelgroeiende en/of middelgrote tot grote B2B- en B2C-organisaties, staat moderne, omni-channel e-commerce centraal, aan de hand van de vraagstukken en ervaringen van Intershop-gebruikers en de nieuwste oplossingen van Intershop.

Middagprogramma
Onder het motto “A Successful Journey Into Omni-Channel E-Commerce” is een boeiend middagprogramma opgesteld waarin Intershop Executives, waaronder CEO Jochen Wiechen en CTO Matthias Hirschfeld, zullen vertellen over de visie van Intershop en de roadmap van de Intershop-oplossingen. Daarnaast staan de praktijkcases centraal van Coop Supermarkten, over omni-channel uitdagingen, en de snelgroeiende webshop voor technische artikelen INDI.nl (een spin-off van KRAMP) over het belang van een Order Management System. Tijdens diverse rondetafelsessies kunnen bezoekers de experts van Intershop en haar partners ontmoeten en met hen discussiëren over onderwerpen als digitale transformatie, customer experience, innovatie, omni-channel, commerce-migratie business cases, order management systems en meer. Stand-up comedian René van Meurs zal zorgen voor het nodige entertainment.

Nieuwe ideeën opdoen
Voor Intershop-gebruikers en -geïnteresseerden vormt de Intershop Roadtrip 2016 een buitenkans om kennis te maken en te delen, antwoorden te krijgen op vragen en nieuwe ideeën op te doen door interactie met andere gebruikers, met corporate executives en specialisten van Intershop en haar business partners. Uitgebreide informatie over de Intershop Roadtrip 2016 vindt u op www.intershop.nl/roadtrip.

Over Intershop
Intershop Communications AG (opgericht in Duitsland 1992) is met Intershop Commerce Suite de grootste onafhankelijke aanbieder van omni-channel commerce-oplossingen. Intershop biedt high-performance standaard commerce-software voor online-verkoop, aangevuld met alle noodzakelijke diensten. Intershop is bovendien een business process outsourcing provider, die alle aspecten van online retailing tot fulfilment omvat. Over de hele wereld zijn er meer dan 300 zakelijke klanten, waaronder HP, BMW, Würth, en Deutsche Telekom die de oplossingen van Intershop benutten. Intershop heeft zijn hoofdkantoor in Jena, Duitsland, en heeft kantoren in de Verenigde Staten, Europa, Australië en China. Meer informatie over Intershop vindt u online op www.intershop.nl.