Industry Leader in Digital Business

14 november gratis marketingtraining voor kinderopvang

Gratis marketingtraining voor kinderopvangWeten hoe u de bezettingsgraad van uw kinderopvang kunt verhogen? Marketing Kinderopvang organiseert donderdag 14 november een gratis training: ‘Marketing in de Kinderopvang’. Social Media en 360 graden marketing zijn de onderwerpen en in de goodiebag vindt u geen pennen of kladblokken, maar een Gratis Marketingscan! U komt toch ook?

De training is gericht op de directie, het management en medewerkers communicatie in de kinderopvang. Gelooft u dat u meer ouders kunt bereiken, maar weet u niet waar te beginnen? Christiaan Takkenberg en Daisy Kuipers geven u concrete handvatten om mee aan de slag te gaan. Zij hebben samen een schat aan ervaring op gebied van kinderopvang én marketing. De volgende twee onderwerpen komen aan bod:

Social Media

Ontdek hoe u social media op een veilige en goede manier kunt inzetten, en leer daarbij van onze praktijkvoorbeelden.

360 graden Marketing

Dit is onze specialiteit! De krachtigste vorm van marketing is 360 graden, waarbij online en offline slim met elkaar gecombineerd worden. Leer onder andere wat ervoor zorgt dat uw website beter gevonden wordt, en hoe ludieke acties voor meer naamsbekendheid kunnen zorgen.

Logo Marketing Kinderopvang
Uiteraard is er tijdens en na de workshop volop gelegenheid om uw eigen ervaringen te delen, te netwerken met collega’s, en vragen te stellen. En niet te vergeten: iedereen die deelneemt aan deze avond, ontvangt na 14 november een gratis marketingscan.
Aanmelden kan via de website van Marketing Kinderopvang. U komt toch ook?