Industry Leader in Digital Business

De B2B shopping awards finalisten zijn bekend!

SA-956x480

De B2B shopping awards finalisten zijn bekend!

De B2B shopping awards finalisten zijn bekend. De jaarlijkse B2B award powered by Intershop komt weer tot een ontknoping. Voor het derde jaar in successie hebben drie finalisten weer hun resultaten voor een jury gepresenteerd. Resultaten die zij het afgelopen jaar hebben behaald op het gebied van online B2B commerce.

De drie finalisten

De drie finalisten zijn in willekeurige volgorde: ShipSupport, Van Gelder en Bouwmaat. Shipsupport is een prachtig voorbeeld van een bedrijf waarin Nederland groot is. Reserve-onderdelen voor de maritieme sector. Dit doen zij voor een scala aan klanten overal ter wereld. Hoe Nederlands wil je het hebben? De tweede finalist sluit daar natuurlijk fantastisch op aan: Van Gelder. Van Gelder verzorgt dagverse groenten, aardappelen en fruit voor  de horeca  sector. Zij brengen telers en klanten met elkaar in verbinding en realiseren de hoogste omloopsnelheid in de markt. De derde finalist is een bedrijf dat een begrip is in de bouwsector, Bouwmaat. Niet alleen bezorgen ze meer dan 13000 verschillende voor de professional aan huis. Maar Bouwmaat heeft ook nog eens 48 vestigingen door het gehele land!

De Jury

De Jury bestaat uit:

Onder leiding van Jerry hebben zij de eer om uit bovenstaande 3 finalisten een mooie winnaar te selecteren. Op donderdag 26 maart 2020 vindt het Shopping Awards Gala plaats in Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Tijdens deze uitreiking worden de winnaars van de Shopping Awards bekend gemaakt.