Industry Leader in Digital Business

Brandnewlive.nl is vernieuwd!

Brand New Live is een bureau voor merkactivatie en entertainment. Het creatieve bedrijf vroeg ons mee te denken over een nieuwe invulling voor hun website (inmiddels zo’n vijf jaar oud) en deze tevens te ontwikkelen. Met veel plezier hebben we de site inmiddels gelanceerd. Anders dan anders aan deze website is de ‘over ons’ pagina, waar we de medewerkers van diverse kanten laten zien. Nieuwsgierig?

Prachtig beeld beschikbaar

Tijdens events, concerten en alle andere evenementen waar Brand New Live aan verbonden is wordt altijd professioneel en bovenal prachtig beeld geschoten van artiesten, spectaculaire optredens en meer. Er was dus veel prachtig beeld beschikbaar en daar is dankbaar gebruik van gemaakt. Zo zien we op de homepage een bijna beeldvullende carrousel.

Homepage Brand New Live

Over hen

Een creatief bureau vraagt om een aantal creatieve onderdelen in de website. Een van die onderdelen is verwerkt in de ‘Over ons’ pagina. Hier zijn we de directeuren te midden van het personeel. Het personeel is weergegeven in lijstjes en wanneer je met de muis over de pagina schuift draaien de gezichten mee in de richting die de muis gaat.

'Over ons' pagina van Brand New Live

Wat doet Brand New live?

Het Hilversumse bureau ontwikkelt concepten en doet de marketing, PR en organisatie van B2B events voor merken als Samsung Mobile, Ziggo en Van Dobben. Bovendien verzorgen zij ook de marketing, sponsoring en productie voor entertainmentformats als Symphonica in Rosso en BUMA NL. De entertainment kant van Brand New Live richt zich op consultancy en artist management voor diverse Nederlandse sterren. Meer weten of testen hoe die ‘Over ons’ pagina werkt? Ga naar www.brandnewlive.nl.

Brand New Live over SYcommerce

“Het betrokken team van SYcommerce is verantwoordelijk voor onze nieuwe website en heeft in de beginfase veel tijd en energie geïnvesteerd in het leren kennen van ons bedrijf en de branche. Daaruit blijkt dat SYcommerce geen ‘standaard’ websites fabriceert, maar kijkt naar de identiteit van hun klanten en die voorop stelt bij de ontwikkeling. Gecombineerd met gedegen online kennis maakt het SYcommerce tot een bedrijf dat verder kijkt dan (online) regels. Daar houden we bij Brand New Live van. “ Tjeerd Kooistra, Creative Product Manager, Brand New Live

Meer over de samenwerking tussen Brand New Live en SYcommerce vind je hier.