Industry Leader in Digital Business

Aventus presenteert AveNu Zomerboek

AveNu Zomernummer 2013
Deze maand presenteert Aventus het AveNu Zomerboek aan haar medewerkers. Een zomerboek vol aandacht en inspiratie. Een papieren uitgave met een column, nieuwtjes, interviews, een zomerse cocktail, de Grote Aventus Sudoku en nog veel meer. Maar liefst 51 pagina’s leesplezier konden mee in de koffer van de medewerkers.¬†SYcommerce schreef mee aan een aantal artikelen.


Begin 2013 vroeg Aventus ons mee te denken over nieuwe communicatiemiddelen voor de corporate communicatie van de school. De ontwikkeling van een digitaal medewerkers magazine werd de eerste stap. Dit papieren zomernummer is een verlengstuk en een verdieping van de digitale nummers. Het thema is aandacht. Omdat aandacht zo belangrijk is bij Aventus, aandacht voor studenten, aandacht voor nieuwe ontwikkelingen en vooral ook aandacht voor elkaar.

SYcommerce interviewde Ineke van Laanen, docent bij Aventus en auteur van debuutroman ‘Wit’ en verzorgde de inhoud voor een aantal sfeervolle spreads. Overige teksten werden geschreven door Ameike van der Ven (hoofdredactie) en Anne-Marie Veldkamp. Vormgeving is in handen van Fokko Ontwerp en fotografie werd gedaan door Jeroen Jazet. SYcommerce werkt ook voor het digitale magazine samen met deze vaste groep professionals van Aventus.

Avenu Zomernummer interview
Interview met Ineke van Laanen, docent en auteur van debuutroman ‘Wit’

Avenu Zomernummer spread
Een van de vele mooie, inspirerende spreads in het AveNu Zomernummer